• Чистење на цевки за чилер

Чистење на цевки за чилер

 • Чилер за чистење на цевки CT370

  Чилер за чистење на цевки CT370

  Компактен дизајн
  Пренослив и издржлив
  ·Патентирана технологија
  Структурата за брзо поврзување прави четките да се менуваат брзо и лесно
  · Одлична мобилност
  Опремен со тркала и рачка за туркање
  · Интегрирано складирање
  Целосен сет на четки за складирање во главното тело
  · Функција за самовшмукување  
  Пумпајте вода од кофи или резервоари за складирање
  · Сигурен и издржлив
  Присилно воздушно ладење, одржувајте долгогодишно стабилно работење