• Pastrimi i tubit të ftohësit

Pastrimi i tubit të ftohësit

 • Pastrues tubash chiller CT370

  Pastrues tubash chiller CT370

  Dizajn kompakt
  I lëvizshëm dhe i qëndrueshëm
  · Teknike e patentuar
  Struktura e lidhjes së shpejtë bën që furçat të ndryshojnë shpejt dhe lehtë
  ·Lëvizshmëri e shkëlqyer
  E pajisur me rrota dhe dorezë shtytëse
  · Magazinim i integruar
  Një grup i plotë furçash do të ruhet në trupin kryesor
  · Funksioni i vetë-mbushjes  
  Pomponi ujë nga kova ose rezervuarë magazinimi
  · I besueshëm dhe i qëndrueshëm
  Ftohja e detyruar e ajrit, mban funksionimin e qëndrueshëm për një kohë të gjatë