wp_09

за нас

WIPCOOL е национално претпријатие за висока технологија што се фокусира на обезбедување производи на клиентите во полето за одводнување, одржување и инсталација на климатизацијата со постојани технолошки иновации и професионален квалитет на производството.Во изминатите десет години развој, со остар фокус, ги овековечивме практичните потреби на клиентите, обезбедивме моментални одговори на барањата на клиентите и основавме три главни деловни единици со интегрирање на управување со кондензат, одржување на системот за климатизација и HVAC алатки и опрема со акумулирана иновативна технологија и извонредна стручност.Со паметната интеграција на овие 3 единици, WIPCOOL ќе им обезбеди на клиентите производи и услуги со едно застанување на „ЧУВСТВО ЗА ПОВЕЌЕ“ во полето за услуги за климатизација.

Види повеќе