wp_09

rreth nesh

WIPCOOL është një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë që fokusohet në ofrimin e produkteve për klientët në fushën e kullimit, mirëmbajtjes dhe instalimit të ajrit të kondicionuar me risi të vazhdueshme teknologjike dhe cilësi profesionale të prodhimit.Në dhjetë vitet e fundit të zhvillimit, me një fokus të mprehtë, ne kapëm nevojat praktike të klientëve, siguruam përgjigje të menjëhershme ndaj kërkesave të klientit dhe themeluam tre njësi të mëdha biznesi duke integruar menaxhimin e kondensatës, mirëmbajtjen e sistemit HVAC dhe mjetet dhe pajisjet HVAC me teknologjinë e akumuluar inovative dhe ekspertizë të jashtëzakonshme.Me integrimin inteligjent të këtyre 3 njësive, WIPCOOL do t'u ofrojë klientëve produkte dhe shërbime me një ndalesë të "FEELING FOR MORE" në fushën e shërbimit të ajrit të kondicionuar.

Shiko me shume