wp_09

babagan awake dhewe

WIPCOOL minangka perusahaan berteknologi tinggi nasional sing fokus ing nyedhiyakake produk ing saluran pembuangan, pangopènan, lan instalasi AC kanthi inovasi teknologi sing terus-terusan lan kualitas manufaktur profesional.Ing sepuluh taun kepungkur pembangunan, kanthi fokus sing cetha, kita nangkep kabutuhan praktis para pelanggan, nyedhiyakake respon cepet kanggo syarat pelanggan, lan ngedegake telung unit bisnis utama kanthi nggabungake manajemen kondensat, pangopènan sistem HVAC, lan alat & peralatan HVAC kanthi teknologi inovasi akumulasi. lan keahlian sing luar biasa.Kanthi integrasi cerdas saka 3 unit kasebut, WIPCOOL bakal nyedhiyakake produk lan layanan siji-mandeg "FEELING FOR MORE" ing bidang layanan AC.

Waca liyane