wp_09

tentang Kami

WIPCOOL mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi nasional anu museurkeun kana nyayogikeun produk pikeun para nasabah dina saluran pembuangan, pangropéa, sareng instalasi AC kalayan inovasi téknologi anu terus-terusan sareng kualitas manufaktur profésional.Dina sapuluh taun katukang pangwangunan, kalayan fokus anu seukeut, urang néwak kabutuhan praktis para nasabah, nyayogikeun réspon instan pikeun syarat palanggan, sareng ngadegkeun tilu unit bisnis utama ku ngahijikeun manajemén kondensat, pangropéa sistem HVAC, sareng alat & alat HVAC kalayan téknologi inovasi akumulasi. jeung kaahlian luar biasa.Kalayan integrasi pinter tina 3 unit ieu, WIPCOOL bakal nyayogikeun palanggan produk sareng jasa hiji-eureun "Rarasaan LEUWIH" dina widang jasa AC.

Tempo deui