Pompa Pengisian Minyak Pendingin Listrik R4

Katrangan singkat:

Fitur:
Ukuran Portable, Gampang Ngisi Daya,
Daya kuwat, gampang ngisi ing tekanan mburi gedhe
Mekanisme paten, njamin gampang ngisi daya ing suhu sing sithik
Konfigurasi proteksi relief tekanan, njamin operasi sing aman
Piranti proteksi termal sing dibangun, kanthi efektif nyegah kakehan


Detail Produk

Dokumen

Video

Tag produk

45354

Pompa transfer lenga tugas abot iki cocog kanggo ngisi minyak utawa nambah lenga menyang sistem gedhe.
Kanthi motor listrik 1/3 HP langsung digandhengake karo pompa gear pamindahan tetep, lenga bisa dipompa menyang sistem sampeyan sanajan digunakake.
Dibangun ing kakehan termal dilindhungi kanthi tutup anti banyu sing fleksibel ing tombol reset lan switch on/off lan disetujoni CE.
Laju aliran R4 yaiku 150L / h, ora mung kanggo transfer lenga regigerasi, nanging uga bisa digunakake kanggo transfer minyak (nyana bensin)
Katup mriksa jinis bal dipasang ing stopkontak pompa kanggo nyegah lenga utawa refrigeran mili bali yen ana gangguan listrik utawa rusak.

Model R4
Tegangan 230V~/50-60Hz utawa 115V~/50-60Hz
Daya Motor 1/3 HP
Pompa kanggo nglawan Tekanan (Maks.) 1/4" & 3/8" SAE
Laju Aliran (Maks.) 150L/jam
Sambungake Selang 16 bar (232 psi)
Bobot 5,6kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita