Listrik Refrigeration Minyak Ngecas Pompa R4

Katerangan pondok:

Fitur:
Ukuran portabel, Gampang Ngecas,
kakuatan kuat, gampang ngecas dina tekanan deui badag
mékanisme patén, mastikeun gampang ngecas dina suhu low
Konfigurasi panyalindungan relief tekanan, mastikeun operasi safty
Diwangun-di alat panyalindungan termal, éféktif nyegah overloading


Rincian produk

Dokumén

Video

Tag produk

45354

Pompa transfer minyak tugas beurat ieu idéal pikeun ngecas minyak atanapi nambihan minyak kana sistem anu ageung.
Kalawan motor listrik 1/3 HP langsung gandeng ka pompa gear-pindah-pindah, minyak bisa ngompa kana sistem Anjeun sanajan keur operasi.
Diwangun-di termal-overload ditangtayungan ku panutup waterproof fléksibel dina tombol reset tur on / off switch toggle na geus CE disatujuan.
Laju aliran R4 nyaéta 150L / h sanés ngan ukur pikeun mindahkeun minyak regigeration, éta ogé tiasa dianggo pikeun mindahkeun minyak (nyangka béngsin)
Klep cek tipe bal dipasang di outlet pompa pikeun nyegah oli atawa refrigerant ngalir deui bisi gagalna kakuatan atawa ngarecahna.

Modél R4
Voltaseu 230V ~ / 50-60Hz atanapi 115V ~ / 50-60Hz
Daya Motor 1/3 HP
Pompa pikeun Ngalawan Tekanan (Max.) 1/4" & 3/8" SAE
Laju Aliran (Max.) 150L/h
Sambungkeun selang 16 bar (232 psi)
Beurat 5,6 kg

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami